kezdő oldal

Biztonsági függönyfal

Golyóálló függönyfal

Íves függönyfal

Reflexiós függönyfal

Strukturált függönyfal

Szegmense függönyfal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A függönyfal rendszer alkalmazásával az üvegezés kívülről végezhető, sérülés esetén az üveg cseréje nem akadályozza az épületben folyó munkát. A függönyfal rendszer tartószerkezete könnyen szerelhető. A függönyfal rendszer tartó szerkezetéhez alumínium profil rendszer áll rendelkezésre, ezért szinte örök életű.

A függönyfal üvegeit égtáj szerinti hangholásnak megfelelően válasszuk ki. A függönyfal üvegezése lehet hőhidas, vagy hőhíd mentes. A függönyfal üvegzését úgy váasszuk meg, hogy ne csak az égtáj szerinti napfényt, hanem a belső terek használóinak fény igényeit is tartsuk szem előtt. A függönyfal energia takaréklosságára ügyelni kell. A függönyfal üvegeihez alkalmazhatunk számítógép vezérlésű árnyékolókat reluxákat is.

A függönyfal árnyékolását hasznos helységekre bontva vezérelni, így a kezdeti nagyobb beruházás gyorsan megtérül. Az árnyékolókat tervezhetjük kívülre, vagy belülre a függönyfalnál. A függönyfal belső árnyékolásához használhatunk üvegpanelt melyben belül légmentesen elzárva működik az árnyékoló, így a takarításra fordított költség minimálisra csökken. A függönyfal rendszerek üvegit készíthetjük egy, vagy két légréses üveggel. A függönyfal üvegeinél használhatjuk a reflexiós üvegeket.